
Distribute the Alcohol beverages :
“Japanese Sake” “Shochu” “Ume-shu” & “Wine” etc
酒類の販売(輸出/輸入)
We deliver the most recommendable Japanese Sake and Shochu from breweries all over Japan through our network.
For customers who have already known about Japanese liquors, we would offer unique and authentic from various breweries, and for customers who would like to try something new, we recommend the most suitable flavors and tastes as required.
We provide and recommend Sake only from the brewery which we trust and assure completely.
全国の提携酒造メーカーより、選りすぐりの日本酒と焼酎をあなたの国へお届けします。
実際に飲まれている方には、希望の味の一本を。そうでない方には、皆様のシーンに合った一本をお勧めさせて頂きます。どうぞお気軽に問合せください。
私たちは、自分たちで確かめた素晴らしい蔵だけをお勧め致します。

花春酒造 (会津若松)
Hanaharu Sake
Brewery Co., Ltd.
『会津のよさは酒の良さ』
300年の歴史を持つ、福島県会津若松市の老舗酒蔵です。柏木杜氏と蔵人達により醸されるその実直な酒は、あなたの生活に寄り添い、心安らぐ時間を演出することでしょう。
"The feature of Aizu is the quality of sake"
One of the long-established sake brewery in Aizuwakamatsu City, Fukushima Prefecture, with a history of 300 years. The straightforward sake which is brewed by Kashiwagi “Toji” and the brewers “Kurabito” will harmonize well with your life and create relaxing time.

青木酒造(古河)
AOKI Brewing Company
『幸せの日本酒』
日光街道沿い、茨城県古河市にある知る人ぞ知る名蔵です。蔵元である青木ご一家と、箭内杜氏によって生み出される酒は、繊細さと遊び心を併せ持つ至高の一本といえるでしょう。
"Happiest sake"
It is well-known brewery in Koga City, Ibaraki Prefecture, located along the Nikko Historical Road. The brewery; Aoki family and Yanai “Toji” produce the supreme sake with delicate and joyful character.

J.S.A. SAKE DIPLOMA
日本ソムリエ協会認定
SAKE DIPLOMAは、(社)日本ソムリエ協会が認定する日本酒と焼酎に特化した呼称資格で、取得に際し『歴史、酒米、醸造、ペアリング、サービス』などを学びます。
弊社には、SAKE DIPLOMAが二名在籍しております。ぜひ、私たちと酒談義をいたしましょう!またご不明点ございましたら、どうぞご遠慮なくお聞かせください!
SAKE DIPLOMA is a qualification for specializing in Sake and Shochu certified by the Japan Sommelier Association in order to broaden knowledge about history of sake, rice for sake brewing, process of brewing and pairing at dining, offering styles of sake and so on.
Our staff are qualified with this certificate and very happy to talk about sake with you.
If you have any questions or interests, please let us know!
Let's enjoy Sake-talk with us!

“ What kind of occasion is preferred to drink Japanese Sake ? ”
When do you go to a Japanese restaurant? When do you take out Sushi?
Japanese people drink Japanese Sake in various occasions not only at a special ceremony but also during regular dining.
Japanese Sake is considered to have a very difficult fermenting process. However it is an alcoholic beverage simply made from rice and water.
Since manufacturing process for making good sake is complicated and it requires a lot of work, best sake can be made only by experienced professional workers who are called Kurabito at Sakagura, where Japanese sake is produced.
We are proud of distributing premium Japanese Sake with the best quality to you.
J.S.A. SAKE DIPLOMA Koji Yamamoto
「日本酒を 飲みたくなるのは いつですか?」
私たち日本人は人生の折々につけ、日本酒を嗜んできました。
米と水で作られる日本酒は、その工程の複雑さから“世界で一番醸造することが難しいお酒”とも言われております。 沢山の複雑な工程を経て出来上がる日本酒、しかし出来上がりの豊潤な味わいからは、そのことを想像することは容易ではないでしょう。
それは蔵人と言われる酒造りのプロの仕事によるものです。
ただの“酒”ではない、彼らが精魂込めて仕込んだ本物の“日本酒”をどうか味わってください。
私たちはその誇りにかけて、本物をかつ高品質のままあなたの国へお届けします。
山元浩司